Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tapasztaljuk meg az igazi spiritualitást Indiában!

Biztosan mindannyiunk számára ismerős az Ízek, imák, szerelmek című film, amelynek megjelenése óta rendkívül népszerűvé váltak a világ másik felét megcélzó spirituális vagy misztikus utazások.

De a véleményünk szerint az elterjedésükben a film mellett a felismerés is szerepet játszott, hogy az emberek csak úgy tudnak változtatni a gondolkodásmódjukon, ha kilépnek a komfortzónájukból, és elszakadnak a mindennapi közegükből.

Erre pedig a lehető legjobb helyet India jelenti

A Himalája 5-6000 méter magas hegyvonulataival körülvett, drámai tájakban és képeslapszerű buddhista kolostorokban bővelkedő India talán a legalkalmasabb hely a bolygón arra, hogy ismét felfedezhessük önmagunkat.

Egy misztikus utazás Indiába olyan sorsfordító élményeket garantál számunkra, mint egy megvilágosodott guru által tartott szertartásokon való részvétel, ősi indiai filozófiákba való betekintés, valamint a meditáció és a jóga gyógyító erejének a megtapasztalása.

Arról nem is beszélve, hogy betekintést nyújt az ottani életbe, amely elsőre talán megrökönyödésekkel teli érzelmeket táplál, de miután hazaértünk, és összeraktuk az átélt élményeket a fejünkben, képesek leszünk értékelni az élet apróbb dolgait is. Itt leginkább az emberek hatalmas forgatagára, a szokatlan szagokra, az utcák lestrapáltságára, és az ott élők mély vallásosságára gondolunk.

Bárhová is megyünk ugyanis ebben az országban, mindenhol szentélyekbe ütközünk. Ráadásul az sem szokatlan dolog, hogy az az ember, aki még napközben öltönyben dolgozik, munka után már hagyományos öltözékben valamelyik istenség felé irányuló rituálén vesz részt.

A látnivalók kihagyhatatlan szépsége

Bár ezek az utak nem igazán a szimpla turistáskodásról szólnak, de a szervezők általában számos látnivaló felkeresését is beiktatják a programba. Például Shiva templomát, ami ma már a Világörökség része, és amelynek a szépségét az interneten megtalálható fotók egyáltalán nem adják vissza. De sokszor felviszik a résztvevőket az Arunácsalára, Siva Szent hegyére is, amelyről egyszerűen lenyűgöző a kilátást.

Így azok is garantáltan élvezni fogják a misztikus utazást Indiában, akik nem feltétlenül az ország spiritualitása miatt érkeztek Indiába, hanem csak gyönyörködni szeretnének a különféle nevezetességek nagyszerűségében.