Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Masszív telefontokok extra igénybevétel esetére

A régimódi, vezetékes telefonokhoz képest, amelyek évtizedeket töltöttek el egy kis asztalon vagy a falra akasztva és semmi bajuk nem esett, a mobilok élete sokkal izgalmasabb és veszélyesebb. Statisztikák szerint a két leggyakoribb baleset, ami egy okostelefont ér: a kijelzőtörés és a készülék vázának drasztikus megrongálódása egy leejtést követően. Ezek a problémák elkerülhetők, ha megfelelő tokkal védjük a telefont a sérülésektől.

Balesetek bármikor előfordulhatnak. A legnagyobb elővigyázatosság esetén is kicsúszhat a kezünkből, kieshet a zsebünkből vagy a táskánkból a telefon. A gravitáció pedig nem válogat, a legdrágább mobilt is ugyanúgy vonzza, a landolásnak pedig maradandó emlékei lehetnek. Extra igénybevétel esetén, amikor valóban mindenhová magunkkal visszük és szinte folyamatosan használjuk a készüléket, megsokszorozódik a veszély esélye.

Már megjelenésben is erőt sugároznak

Egyes telefontokok, mint amilyenek a Samsung Galaxy A14 5G tok széles kínálatában is megtalálhatók, fokozott védelmet nyújtanak a készüléknek. A Thunder például egy flexibilis, TPU alapanyagból készült eszköz, amely már megjelenésében is bizalmat ébreszt, ráadásul a sarkaknál extra védelmet biztosít.

Az Armor gyártója puha TPU-ból készíti ultravékony és könnyű tokját, amely rugalmas szerkezetének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, óvja a hétköznapi használatból eredő sérülésektől és a karcolásoktól. A tok profilozott funkciógombokkal, erős kitámasztóval és nyitott portokkal rendelkezik, csúsztatható lencsevédője pedig extra védelmet biztosít a sérülékeny kamerának. 

A legtöbben természetesen utazás alkalmával is magukkal viszik a telefont. A jogszabályok szerint kihangosítva használhatjuk vezetés közben is, de ehhez szükség van megbízható autós telefontartó használatára. A választék ezen a téren is hihetetlenül színes. Szellőzőrácsra, pohártartóba, műszarfalra, szélvédőre helyezhető mobiltartó is van a kínálatban, melyek könnyedén alkalmazkodnak a különböző méretű telefonok adottságaihoz.